“Het helpen van mensen en ondersteunen bij het verbeteren van de situatie in de mond geeft mij veel voldoening. Vooral als mensen weer lachend naar buiten gaan!”

Mijn naam is Nanette Riedijk. In 2010 ben ik afgestudeerd op de Hogeschool van Utrecht voor Mondzorgkunde Bachelor of Health te Utrecht.

Ik ben opgegroeid in Poortugaal en Hoogvliet. Om deze reden heb ik bewust voor de Emmastraat te Poortugaal gekozen. Sinds mijn studie, is het altijd al mijn wens geweest om mijn eigen praktijk te starten.  Alle ervaringen die ik heb opgedaan in verschillende praktijken en werkgebieden voeg ik nu samen tot NR Mondzorg Albrandswaard!

Mijn werkervaring

Alle ervaringen die ik heb opgedaan in verschillende praktijken en werkgebieden voeg ik nu samen tot NR Mondzorg Albrandswaard!

Mondhygiënisten praktijk in Schiedam

Met dependances in Capelle aan den IJssel, de Lier, Naaldwijk en ’s-Gravenzande

Algemene tandheelkunde praktijk in Vlaardingen & Oud-Beijerland

Mondhygiënisten praktijk in Hoogvliet

Mondhygiënisten praktijk in Spijkenisse

Nu is het tijd om binnen mijn eigen kaders te werken!

Drie elementen die elkaar overlappen
en hierdoor samen tot één kern komen

Het hart staat voor de liefde voor mijn vak. Het helpen van mensen en ondersteunen bij het verbeteren van de situatie in de mond geeft mij veel voldoening. Vooral als mensen weer lachend naar buiten gaan!

  • De eerste pijler staat voor mijn persoonlijke benadering bij de behandelingen
  • De tweede pijler staat voor mijn zorg en kwaliteit
  • De kern is de professionele kern van NR Mondzorg

Welkom bij NR Mondzorg
in Albrandswaard

Adres
NR Mondzorg Albrandswaard
Emmastraat 2G
3171 AH Poortugaal
010-230 64 58

De praktijk is rolstoel toegankelijk.

Openingstijden
Behandeling is op afspraak. Klik op de knop hieronder om een afspraak te maken.

Parkeren
Er is een parkeerterrein nabij de praktijk. Tevens is tegenover de praktijk een parkeergarage van de supermarkt Plus.

Openbaar vervoer
Vanaf metrostation Poortugaal is het 10 minuten lopen naar de praktijk. Tevens is het mogelijk om bij metrostation Poortugaal op buslijn 602 of 612 te stappen, tot de Waalstraat. Stap uit tegenover het gezondheidscentrum de Emmastaete. De praktijk zit hier om de hoek.

Een verwijzing voor een
behandeling is niet nodig

Kinderen tot 18 jaar worden volledig vergoed vanuit de basisverzekering